Новини компанії

Ми перевірили список адрес, які нібито «забули» відключати за графіками

10 лютого 2023

Наводимо список адрес, де дійсно нема відключень за графіками через те, що ці будинки приєднані до ліній, на яких живляться об’єкти життєзабезпечення. У наведених випадках нема технічної можливості перепідключити ці об’єкти на окрему лінію. Тому вважаємо, що цим будинкам пощастило.

А саме:

*Залозецького 57, 57А – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Магазин Вербена стабільно світло на Кармелюка 57 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Ярослава Мудрого, 356 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Фізкультурна – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Миколайчука – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Небесної Сотні, 3А, 19, 23 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Полєтаєва, 21,23,25 та гуртожитки по парній стороні – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Ярослава Мудрого, 35 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме критична промисловість.

*Героїв Майдану 160, 154, 150 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Аксеніна(вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Героїв-панфиловців вся – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*М.Ткача (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Суворова (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Федьковича(вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Аркадія Жуковського – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме об’єкт урядування.

*Ярослава Мудрого (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме водопостачання та водовідведення.

*Сагайдачного вся вулиця жодного разу не виключалась – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*вул. Шкільна сяє як ялинка також – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме медичний заклад.

*Білоруська (вся) – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме теплопостачання.

*Щербанюка, 76 – у нашій базі такої адреси не існує.

 

Від себе додамо ще кілька адрес, на які вказували наші пильні земляки. Ми їх теж перевірили:

 

*Кохановського, Гоголя, Головна, 65, О.Кобилянської, 16-30  – не потрапляють під відключення, оскільки знаходяться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме міською радою.

*Героїв Майдану, 104 – не потрапляє під відключення, оскільки знаходиться на лінії з об’єктом життєзабезпечення, а саме військовим об’єктом.

*Ентузіастів, 9 – відключається. Вулиця Ентузіастів відноситься до 14 та 17 групи, тому вся відключається, тільки в різний час.

 

Решту адрес за списками, які складають наші споживачі, увійшли до графіків погодинних відключень та потрапляють під відключення.

Просимо буковинців з розумінням ставитися до вимушених відключень, які запроваджені в усіх регіонах України. Та, щоб вас не використовували як  безкоштовний інструмент в руках провокаторів, з питаннями, які вас цікавлять, звертайтеся до Обленерго напряму.

Ми надамо фахову відповідь.

 

Дякуємо, пресцентр АТ Чернівціобленерго.